Vauxhall Mokka Forums banner
441 - 460 of 484 Posts
Samochód prawdopodobnie do kasacji. Żona ma uraz kręgosłupa szyjnego i ból pleców. Ja mam uraz kręgosłupa szyjnego, złamany obojczyk i złamany mostek. Dziś dostałem jednak samochód zastępczy. Mobility było wspaniałe. Direct Line zorganizowało odbiór samochodu z policji i dostarczenie samochodu zastępczego do domu. Teraz znowu czekamy.

Dzięki fionanic26. Jestem pewien, że wszystko wkrótce się ułoży. Policja wydaje się uważać, że mógł we mnie uderzyć, aby móc zgłosić roszczenie z tytułu obrażeń. Dodatkowo 6 samochodów pełnych świadków, którzy to widzieli, zgłosiło się, więc chyba nie jest najbystrzejszy, ponieważ jest oskarżony o niebezpieczną jazdę i jazdę bez należytej staranności i uwagi i nie będzie mógł zgłosić roszczenia, a także prawdopodobnie straci swój samochód z tytułu mobilności.

@bvking1973, kilku świrów tam jest, cieszę się, że jesteś cały i zdrowy, a samochód zawsze można wymienić😊. Mówią, że czas oczekiwania się poprawia, więc mam nadzieję, że nie będziesz musiał czekać zbyt długo. Daj znać, jak ci idzie, mam nadzieję, że policja rzuci mu książkę🤞

Mam nadzieję, że samochód zostanie mi dostarczony najpóźniej do końca listopada, w przeciwnym razie anuluję zamówienie. Naprawdę nie chcę czekać dłużej niż 3 miesiące, gdyby mi powiedziano, że czas oczekiwania jest dłuższy niż 3 miesiące, to nawet nie zamówiłbym samochodu. Zobaczymy...

Mam nadzieję, że samochód zostanie mi dostarczony najpóźniej do końca listopada, w przeciwnym razie anuluję zamówienie.
Naprawdę nie chcę czekać dłużej niż 3 miesiące, gdyby powiedzieli mi, że czas oczekiwania jest dłuższy niż 3 miesiące, to nawet nie zamówiłbym samochodu.
Zobaczymy...
3 MIESIĄCE to marzenie!!! Od 8 do 15 miesięcy

Przed złożeniem zamówienia negocjowałem zakup u dwóch dealerów, co ciekawe obaj podali mi ten sam czas dostawy (2 miesiące, maksymalnie 3).
W zeszłym tygodniu rozmawiałem ze sprzedawcą, żeby sprawdzić, czy są jakieś nowości, sprawdził system i ponownie powiedział, że dostawa ma nastąpić w drugiej połowie października, ale po zobaczeniu tutaj czasów oczekiwania jestem bardzo podejrzliwy.
Jeśli mnie oszukali, to tylko stracą, szybko anuluję zamówienie.
Doceniam szczerość.

• Like
Reactions: jaymemferreyra
Zamówiłem swój w styczniu 2023 roku i właśnie otrzymałem dzisiaj pierwszy telefon, że jest gotowy. Muszę podpisać kilka dokumentów w tym tygodniu i mogę odebrać na początku przyszłego tygodnia! Więc dla mnie to było dość długie oczekiwanie, ale widziałem, że inni ludzie czekali znacznie dłużej.

@bvking1973, przepraszam, miałem zamiar zapytać o to samo, z przyjemnością informuję, że odebrałem dziś mojego Mokka e i zdecydowanie było warto czekać. Próbowałem dziś naładować swój, ale wydawało się, że nie działa, ale jutro rano sprawdzę, co się dzieje. Mam nadzieję, że masz lepsze wieści o swoim 😊

Fionanic26. Cieszę się, że masz swój samochód. Samochód jest u mechaników i czeka na bezpośrednią decyzję o złomowaniu lub naprawie. Potrzebuję nowego telefonu, ale nie chcę kupować, dopóki nie dowiem się, jaki jest największy rozmiar, który można wykorzystać.

@bvking1973, Przykro mi z powodu twojej sytuacji, miałem nadzieję, że uda się to naprawić, mam nadzieję, że szybko coś dla ciebie załatwią. Mój jest idealny, za każdym razem, gdy wsiadam, odkrywam nowe rzeczy. Przyciąga też spojrzenia, nie, nie na mnie lol 😂 zieleń samochodu, nałożyłem gardx i o mój Boże, jest tak jasny. Cieszę się, że czekałem, wszystko i więcej niż oczekiwałem 😊

441 - 460 of 484 Posts