Vauxhall Mokka Forums banner
461 - 480 of 484 Posts
Witajcie wszyscy, nowy tutaj! Zamówiłem mojego Mokka 1.2 Turbo GS 28 czerwca i czekam już od miesięcy. Właśnie powiedziano mi przez dealera, że ma przybyć w poniedziałek, ale może to potrwać od tygodnia do miesiąca, zanim opuści port i dotrze do salonu. Czy ktoś miał taką sytuację ostatnio? Jeśli tak, to jak długo zajęło waszemu autu dostarczenie z portu do salonu? Dzięki i czekam na opinie!

Szesnaście tygodni lub więcej bez aktualizacji jest śmieszne! Co powiedziano Ci o przewidywanym czasie dostawy, kiedy składałeś zamówienie?

Szesnaście tygodni lub więcej bez aktualizacji jest śmieszne! Co powiedziano Ci o przewidywanym czasie dostawy, kiedy złożyłeś zamówienie?
Miałem gadkę "powinno być 3 miesiące, może 6"!!! Wiem, że są problemy w świecie produkcji samochodów, ale każdy inny nowy samochód, który zamówiłem od innych marek, zawsze mówił, że to 3 miesiące, wtedy jesteśmy szczęśliwi, że prawie zawsze było to połowa tego, ale nigdy więcej.

Miałem gadkę „powinno być 3 miesiące, może 6” !!! Wiem, że są problemy w świecie produkcji samochodów, ale każdy inny nowy samochód, który zamówiłem od innych marek, zawsze mówił 3 miesiące, wtedy jesteśmy szczęśliwi, że prawie zawsze było to o połowę mniej, ale nigdy więcej.
Dealer zadzwonił do mnie dzisiaj, pomyślałem ooooo, czy jest gotowy??? Nie. Dostaję teraz nowy lifting, ale kultowa zieleń już nie istnieje, więc zmienili już moje zamówienie na tropikalną zieleń, jest bardzo inna 😧 haczyk? Nadal ma być dostarczony w styczniu 🤬 nadal na dobrej drodze? Powiedziano mi, że około października, to nie jest cholerny styczeń. Byłoby inaczej, gdyby powiedzieli w lutym, wtedy szczęśliwy, że dotrze tu „wcześnie”. 6 miesięcy oczekiwania na samochód? 🤨

Dealer zadzwonił do mnie dzisiaj, pomyślałem ooooo czy jest gotowy??? Nie. Dostaję teraz nowy lifting, ale kultowa zieleń już nie istnieje, więc zmienili moje zamówienie na tropikalną zieleń, jest bardzo inna 😧 haczyk? Nadal ma być dostarczony w styczniu 🤬 nadal na czas? Powiedziano mi, że około października, to nie jest cholerny styczeń. Byłoby inaczej, gdyby powiedzieli luty na początku, wtedy szczęśliwy, że dotrze "wcześnie". 6 miesięcy oczekiwania na samochód? 🤨
Zamówiłem mojego Mokka-E Ultimate Long Range w kultowej zieleni 15 lipca 2024 r.… odebrałem go 27 września. 73 dni… Myślę, że musiałem zgarnąć jeden z ostatnich Iconic Greens… a 73 dni to najszybszy czas, w jakim kiedykolwiek otrzymałem nowy samochód. Musiałem znowu mieć szczęście albo dlatego, że zamawiałem nowego Vauxhalla co 3 do 5 lat u tego samego dealera od lat 90-tych i znaleźli jeden w magazynie.

Świetnie, że dostałeś swój na czas, nigdy czegoś takiego nie miałem od wczesnych lat 00.
Zauważam na stronie Vauxhalla, że podaje się szacunkową datę kwietnia dla samochodów zamówionych teraz.
To szaleństwo, gdy inni producenci podają grudzień lub styczeń.

Gaz

• Like
Reactions: JRich
Świetnie, że otrzymałeś swój na czas, nigdy czegoś takiego nie miałem od wczesnych lat 2000.
Zauważam na stronie Vauxhalla, że podaje się szacunkową datę kwietnia dla samochodów zamówionych teraz.
To dziwne.

A oto różnica między Iconic Green a Mamba Green według sztucznej inteligencji Google.

Przegląd AI

Główna różnica między lakierami Vauxhall Iconic Green i Mamba Green to kolor.
🙄

To jest po prostu zbyt zabawne!
Nawet dealer powiedział mi, że nowy „tropikalny zielony” nie był zbytnio inny, to cholerny niebieski/morski
Doszedłem do wniosku, że AI oznacza „Awfully Idiotic”. Szczerze mówiąc, nie wiem, dlaczego zmieniają kolor. Prototypy New Mokka green wyglądały niesamowicie, ale zmienili je przed premierą.

Image

461 - 480 of 484 Posts