Vauxhall Mokka Forums banner
421 - 440 of 484 Posts
No cóż, drodzy Państwo, mała aktualizacja dotycząca mojego samochodu: dostałem e-mail, jak być może pamiętacie, że samochód powinien tu być w drugim tygodniu września. Cóż, tydzień minął i nie ma samochodu 😢 Czekam teraz 15 miesięcy 😱 Uczciwie mówiąc, w warsztacie powiedzieli we wrześniu, ale nie w tym roku 😂😂 Przynajmniej wciąż mogę się śmiać, ach cóż, poniedziałek to kolejny dzień, więc zobaczymy, co się wydarzy w przyszłym tygodniu, cieszę się, że nie sprzedałem samochodu z wyprzedzeniem.

No cóż, ludzie, mała aktualizacja dotycząca mojego samochodu, dostałem e-mail, jak być może pamiętacie, że samochód powinien tu być w drugim tygodniu września, no cóż, tydzień minął i nie ma samochodu 😢 Czekam teraz 15 miesięcy 😱, żeby być sprawiedliwym dla garażu, powiedzieli wrzesień, ale nie rok 😂😂 Przynajmniej wciąż mogę się śmiać, ach cóż, poniedziałek to kolejny dzień, więc zobaczymy, co się stanie w przyszłym tygodniu, tak się cieszę, że nie sprzedałem swojego samochodu w oczekiwaniu
Cześć fionanic26. To gówno. Odbierz moje jutro.

@bvking1973, tak, zgadzam się, to właśnie brak wiedzy zabija, brak kontaktu, nawet jeśli miałoby to tylko powiedzieć: „przepraszam, brak wiadomości” byłoby miło, ale przypuszczam, że tak jest, jestem cierpliwą osobą w najlepszych czasach, ale nawet ja miałem punkt krytyczny i obawiam się, że może się on wkrótce zbliżać 😂😂😂

Fionanic26 dobre wieści, dostałem dziś samochód. Jest wspaniały. Złe wieści: po 28 milach został spisany na straty po tym, jak ktoś wyprzedził kolumnę samochodów na skrzyżowaniu i zezłomował samochód. Ubezpieczenie do załatwienia teraz... inny samochód też mokka.😭😭😭

Przykro mi czytać Twoje złe wieści, które są bardzo niepokojące po tak długim oczekiwaniu na dostawę, ale miejmy nadzieję, że nikt nie został ranny.

OMG@bvking1973, mam nadzieję, że u ciebie wszystko dobrze 🙏 jacyś oszuści na drodze… Nie mogę uwierzyć, że czekałeś tak długo na swój samochód, żeby to ci się przydarzyło. Mam nadzieję, że w międzyczasie udało ci się zdobyć inne koła. Zrozpaczony z powodu ciebie, w moich modlitwach.

W końcu oczekiwanie dobiegło końca, dziś rano dostałem wiadomość, że mój samochód w końcu dotarł do dealera, zakładam na niego osobistą tablicę rejestracyjną i mogę go odebrać w piątek, whoo hoo 🙏🤗 dosłownie moczę się ze wzruszenia 😂😂 zaktualizuję wtedy, mam nadzieję, że z kilkoma zdjęciami 🤞

W końcu oczekiwanie dobiegło końca, właśnie dziś rano dostałem informację, że mój samochód w końcu dotarł do dealera, zakładam na niego osobistą tablicę rejestracyjną i mogę go odebrać w piątek whoo hoo 🙏🤗 Dosłownie robię w gacie ze szczęścia 😂😂 Zaktualizuję wtedy, mam nadzieję, z kilkoma zdjęciami 🤞
Byłem dokładnie taki sam jak ty, też mam prywatną tablicę. Cieszę się, że mogę powiedzieć, że nie zrobiłem w gacie 🤣 Mój jest automatyczny i absolutnie go uwielbiam. 11 miesięcy i warto było czekać 😊. Ultimate ze wszystkimi bajerami - to cudo.

421 - 440 of 484 Posts