Vauxhall Mokka Forums banner
401 - 420 of 484 Posts
Cieszę się, że dostajesz swoje samochody, zamówiłem swój 17.06.2022 i wciąż czekam, nie rozumiem, dlaczego ludzie, którzy zamówili po mnie, odbierają dostawę przede mną, ale cieszę się, że inni mają dobre wiadomości. Mam nadzieję, że wkrótce moja kolej, aby ujawnić moje dobre wieści, trzymam kciuki.
To wcale nie jest sprawiedliwy system dostaw. Może to zależeć od wyboru koloru. Mój to Ultimate, automat w kolorze białym. 43 tygodnie na dostawę. Skontaktowałbym się z dealerem i poprosił go o zrzut ekranu statusu zamówienia. Trzymam kciuki, żebyś dostał dobre wieści!

W końcu! Właśnie otrzymałem telefon z Vauxhall z informacją, że mój samochód przyjechał i mogę go odebrać w tę niedzielę, nie mogę się doczekać. Naprawdę życzę wszystkim, którzy wciąż czekają na swojego Mokka, aby wkrótce go otrzymali. Dla informacji jest to 1.2 Turbo Ultimate Auto w kolorze Voltaic Blue. Powodzenia wszystkim

Świetna wiadomość Jonboy!

W którym regionie wszyscy się znajdują? Zastanawiam się, czy to robi różnicę, czy nie. Jestem na południowym wybrzeżu w pobliżu Portsmouth. Widzę, że samochody wydają się przybywać do doków Immingham, które są na północy, więc dotarcie transporterów na południe może zająć więcej czasu.

Świetna wiadomość Jonboy!

W którym regionie wszyscy są? Zastanawiam się, czy to robi różnicę, czy nie. Jestem na południowym wybrzeżu w pobliżu Portsmouth. Widzę, że samochody wydają się wjeżdżać do doków Immingham, które są na północy, więc dotarcie transportowców na południe może zająć więcej czasu.
Jestem z Glasgow....Powiedziałbym, że twój powinien iść do Dover, dzięki

Cześć Ricky123

dziękuję 🙏 mój był Mokka e ultimate mamba green, nie widzę żadnego z nich w moim rodzinnym mieście, więc mam nadzieję, że kiedy dostanę swój, będę pierwszy, który przełamie ten trend 😂😂 trzymam kciuki za wrzesień i będę was wszystkich informować na bieżąco ze zdjęciami, żeby pokazać, że naprawdę istnieje 🙄🙄 miłej jazdy w twoim, mam nadzieję, że jest wszystkim, co obiecane i jeszcze więcej

Mój samochód jest w Wielkiej Brytanii od 2 tygodni, ale wciąż nie mam daty dostawy do mojego dealera.

Mój dealer powiedział również, że jest zdezorientowany, ponieważ otrzymał numer rejestracyjny, co jego zdaniem jest nietypowe. Myślę, że chce powiedzieć, że rejestracja jest zwykle przydzielana tylko raz w salonie.

Mówi, że jeśli nie dotrze przed wrześniem, będzie musiał zostać ponownie zarejestrowany jako tablica 73. Zamierza jutro spróbować poszukać, aby zobaczyć, co się dzieje.

Co się u licha dzieje, myślę, że wolałbym nie wiedzieć, że to w Wielkiej Brytanii, szalone, jak oni to robią. Sądząc po tym, co się dzieje, jeśli zmieniałbyś samochód co 3 lata, prawdopodobnie musiałbyś zamówić nowy, gdy tylko go odbierzesz 🙄

Właśnie dostałem dziś rano wiadomość z mojego warsztatu, że mój samochód został zbudowany i jest teraz transportowany do Irlandii, dostawa spodziewana w drugim tygodniu września, cieszę się, że widzę światło na końcu tunelu 😊

Właśnie dostałem dziś rano wiadomość z mojego warsztatu, że mój samochód został zbudowany i jest teraz transportowany do Irlandii, dostawa przewidywana w drugim tygodniu września, cieszę się, że widzę światło na końcu tunelu 😊
Fiona, To wspaniała wiadomość!!! Mam nadzieję, że będą Cię informować na bieżąco, gdzie jest samochód!

Ach Ricky123, jakieś dalsze wieści o twoim, mam nadzieję, że dotarł i że się nim cieszysz 😊
Cześć Fiona,

Jeszcze go nie mam, dealer zadzwonił do mnie dziś po południu i powiedział, że spodziewa się, że samochód zostanie dostarczony do niego jutro i że podobno będę mógł go mieć we wtorek. Chociaż mam nadzieję, że w przypadku Vauxhalla wierzę w to dopiero wtedy, gdy to zobaczę!

W żadnym wypadku nie zaakceptowałbym osobiście pojazdu we wtorek, skoro rejestracja 73 wychodzi w piątek. Po czekaniu przez cały ten czas, co to są kolejne trzy dni? :unsure:

@Ricky123 Całkowicie rozumiem, skąd pochodzisz, to brak wiedzy, a potem czekanie, proszę Boga, niech przyjdzie we wtorek, daj mi znać, żebym mógł podzielić się twoją radością 😀
@Ricky123 Całkowicie rozumiem, skąd pochodzisz, to brak wiedzy, a potem czekanie, proszę Boga, niech przyjdzie we wtorek, daj mi znać, żebym mógł podzielić się twoją radością 😀
Cześć Fiona,

Samochód jest u dealera, byłem na dole i widziałem go na własne oczy.

Dzięki

Ricky

@Sheittnerous mój czas realizacji zamówienia wynosił od czerwca 2022 do stycznia 2023, następnie marca 2023 i wreszcie w czerwcu 2023 powiedziano mi, że wrzesień 2023, kilka tygodni temu otrzymałem e-mail z informacją, że mój pojazd został zbudowany i jest w drodze z Francji z datą dostawy prawdopodobnie w drugim tygodniu września 2023, trzymam kciuki, że w przyszłym tygodniu dowiem się, kiedy go odebrać, teraz się ekscytuję, mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży. Jaki kolor zamówiłeś? Zamówiłem mamba green lub iconic green, jak się teraz nazywa.

401 - 420 of 484 Posts